• ···
et smut forbi Maja Ravn

addicted to the good ones

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket(Billeder: Nanna Nova, Vilde Kaniner, AnticipativeEmma Silke)

Hvad er en god blog? Ja det er et godt spørgsmål og jeg er sikker på at ingen kan enes om det. Men jeg vil gerne definere hvad jeg synes en god blog er, så læs med engang.

Det første jeg ligger mærke til ved en blog er helt naturligt layotet. Jeg er meget til de rene og hvide linier. Jeg holder meget af et overskueligt og lyst layout, gerne med tynd og enkelt skrift. Udover det går jeg meget op i om billederne er lige store, om de er af god kvalitet og om redigeringen passer til. Jeg synes det er fedest når man kan variere sit mix af sort/hvid billeder og farver, men samtidigt have en personligt redigering der kendertegner bloggen. Og så er der omgivelserne på billedet, de skal også tænkes over engang. Selv jeg er godt overrasket over hvor meget layoutet egentligt påvirker om jeg gider læse bloggen eller ej. Teksten til de forskellig indlæg er også vigtig, men ikke noget jeg bruger alverdens meget tid på. Personligt kan jeg godt lide sjovt-skrevet ting, men jeg må indrømme at bandeord ikke klæder en blog (haha oldfashion i know). Det er ikke fordi jeg bliver stødt over “fucking” eller whatever hvis de er sat ind i en mildere og perfekt sætning, men ellers synes jeg ikke de hører hjemme i det offentlige rum, det har nok noget med min opdragelse at gøre haha. Dog nyder jeg at læse en personlig tekst, men igen varier det, for ingen kan holde ud af læse laaaange tekster om alverdens søde kærester, tudeture og hvad man har brugt hvert sekundt på. Nå, her til sidst kommer jeg jo til det vigtigste nemlig: stilen, personligheden og sansen for livet. Jeg vil helt læse en blog hvor jeg kan mærke hovedpersonen gennem hendes blog, hvor jeg har lyst til at eje hele hendes skab og være misundelig på hendes hverdags liv. Så længe jeg bliver inspireret. Jeg har som sagt en bred smag, så en blog kan sagtens være god uden at opfylde alle mine krav, ikke engang min egen blog opfylder mine ønsker, men det har noget med doveskab at gøre haha. Håber det kunne hjælpe selvom det blev et halvlangt projekt og sikkert kun halvdelen af jer læste det. Kig ellers på nogle gode blogs nedenunder engang:

Links: Anticipative, Emma Silke, 206 fashionbones, Maja Ravn, Vilde Kaniner, Nanna Nova, I’m Fancy, Angelica Blick, Like Black, Emma Sille

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

et smut forbi Maja Ravn