• ···
inspire me

et smut forbi Maja Ravn

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg har snakket lidt med pigen kendt for sit lange, slange, gyldne hår. Hun er altid klædt i kvalitet og har helt bestemt en stil der er personlig og unik. Hun har bloggen: Maja Ravn. Se nedenunder hvad Maja har svaret mig: 

Din stil: Det er svært, men jeg vil sige, at min stil er simpel med fokus på nogle lækre materialer og dybde. Det lyder alt sammen meget fornemt, men jeg synes bare at lag-på-lag er et utrolig overeksponeret ord i blog-verdenen. Haha, ej men jeg elsker at have mange tynde, lækre lag på fordi det giver en masse dybde og gør et helt simpelt look mere spændende. Derudover elsker jeg at mikse materialer. Som fx silke, læder og uld. Jeg føler jeg har opnået succes i mit tøjvalg, hvis jeg kan have de samme nuancer, fx et helt sort outfit, på uden det bliver kedeligt.

Hvad mode betyder for dig: Mode betyder det for mig, at det er noget jeg synes er spændende. Det er noget jeg gider lave i min fritid, eksperimentere med tøj og opdatere min blog. Jeg elsker moden fordi den er levende, sjov og useriøs. Der er altid noget nyt at se, ny inspiration at finde og nye måder at gøre det på. Jeg tror også jeg skal huske mig selv på, ikke at tage mig selv så seriøst. Det skal være sjovt at tage tøj på. Men så på den anden side betyder det ikke så meget for mig på den måde, at der er mange dage hvor jeg ikke gider tage noget specielt moderigtigt tøj på om morgenen. Dog tror jeg, at vi alle sammen er meget mere påvirkede af moden end vi lige går rundt og tror. Det er let at sige, at man slet ikke går op i mode og ikke lader sig diktere af trends, men mange gange tror jeg ikke det passer.

Et drømmeoutfit: Et drømmeoutfit for mig er noget tøj jeg føler mig lækker og tilpas i. Afslappet men alligevel eksklusivt og godt sammensat. Jeg tror det skifter hver dag og hver situation jeg nu er i, men umiddelbart vil jeg sige et par lækre støvler, stramme suit-bukser (slår jeans til enhver tid), et smalt bælte, en løs, let t-shirt og en vildt lækker læderjakke. For at toppe det af en masse små armbånd samt mit brede Balenciaga armbånd. En lang, tynd sølvkæde, min Balenciaga taske og et stort tørklæde. Håret skulle være lidt rodet og bølget og makeup’en helt neutral. Tror det ser bedre ud i mit hoved end det lyder her, ha ha.

De ting der har størst betydning for dig: Altså tre materielle ting, sådan i mit skab? Så må jeg nok sige mine Acne Atacoma støvler i sort og sølv. Jeg går næsten aldrig med dem men de minder mig om en tid hvor jeg lige havde startet min blog og gik meget op i det. Min stil var vildere dengang, og jeg kan godt savne det til tider. Det var i alt fald en fantastisk tid. Derudover et sølv tennis-armbånd jeg fik af min farmor og farfar til min 15 års fødselsdag. Det er det smukkeste, simpleste smykke jeg ejer, og jeg tager det næsten aldrig af. Det er et smykke mine børn en dag skal arve. Når jeg ser på mit håndled minder det mig om mine bedsteforældre som jeg holder meget af.

Hvad er et lækkert værelse/lejlighed: Jeg er ikke så god til sådan noget med indretning men en hyggelig stemning i et hyggeligt kvarter. Jeg synes en lejlighed skal have sjæl selvom jeg elsker den meget hvide, nordiske indretningsstil. Der må meget gerne være spændende kunst på væggene og et hvidt trægulv.

Det du drømmer om: Jeg drømmer om mange ting. Lige nu drømmer jeg om en god start på gymnasiet og måske en middagslur lidt senere. Længere ud i fremtiden drømmer jeg om at gøre de ting jeg elsker og er god til. Jeg drømmer om at være glad og tilfreds.

Din definition af en god blog: Jeg synes en god blog skal have sjæl. Man skal kunne mærke personen bag bloggen. De skal have en stil som skinner igennem deres blog og måden de udtrykker sig på. For mig er det hip som hap om det er en indretning, mode, mad eller hvad pokker en blog handler om så længe den fanger mig og inspirerer mig skal jeg nok komme igen.

Dine yndlings bloggere / kendte / stilikoner: Nu må jeg altså være kedelig men jeg har mange! Hver dag er der nye ting, mennesker eller hvad det nu må være der inspirerer mig. Dog er der mange Tumblr-blogs jeg tjekker, der er fantastiske til inspiration.

 

 

 

 

 

   

1 kommentar

  • I take pleasure in, lead to I discovered just what I was taking a look for.
    You’ve ended my 4 day long hunt! God Bless you
    man. Have a great day. Bye

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

inspire me