heading to London

et smut forbi Emma Emilie

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg har snakket lidt med den unge smukke pige kendt for sine eksklusive og lækre hverdags outfit. Hendes blog er fyldt med smukke billeder og god stil! Emma Emilie står bag bloggen: 206 fashionbones. Se nedenunder hvad Emma Emilie svarede til mine spørgsmål:

Beskriv din stil: Jeg synes altid det spørgsmål er svært, fordi jeg har føler ikke jeg kan kategorisere min stil. Jeg elsker både det feminine, det street og det rå. F.eks. kan jeg godt lide min nye jakke fra Zara som er meget feminin, men samtidig også min meget rå nittevest, og mere “street” crewneck fra Le Fix og Obey.

Beskriv hvad mode betyder for dig: For mig er mode én ud af mange måder at udtrykke sig selv på. Der bliver dannet et billede af hvilke tanker og meninger hver person har udfra sin stil, og det kan jeg godt lide at se på og blive inspireret af.

Beskriv et drømmeoutfit: Lige siden jeg så Elin Kling med et denim Acne sæt bestående af shorts og en blazer vidste jeg at jeg måtte have fat i noget lignende. Derfor da jeg erhvervede mig et par Acne denim shorts og for nylig også matchende blazer fra deres SS12, en nyere version af det sæt hun har, er jeg nu så lykkelig for sættet at det kan blive  kategoriseret som mit drømmeoutfit.

Beskriv de ting der har størst betydning for dig: Jeg har faktisk ikke nogle fysiske genstande som betyder alverden for mig. Jeg har ikke noget familie smykke som så mange andre, men for mig er de ting der har aller størst betydning hele min familie og mine venner. Jeg kunne aldrig finde på at vælge en ting over dem, men det tror jeg derimod heller ikke der er så mange andre der vil gøre.

Beskriv et lækkert værelse/lejlighed: En lejlighed i centrum i en storby med hvide vægge og gulve, store vinduer så der kommer rigtig meget lys ind, hvide bjælker, og lækker indretning. Hvis jeg skulle begynde at tale detaljeret om indretning ville det mindst fylde tyve linjer, så mange ideér og tanker har jeg på det emne.

Fortæl om hvad du drømmer om: Jeg drømmer selvfølgelig om at der ikke sker min familie noget, jeg kommer godt gennem skolen og møder nogle venner jeg vil have resten af livet. Ellers vil jeg gerne have success med min blog, være chefredaktør på et modeblad, og måske bo 5-10 år af mit liv i New York. Men det er så kun hvis det lige ligger i kortene, ellers elsker jeg København højere end nogen anden by.

Din defination af en god blog: En god blog indeholder først og fremmest et overskueligt layout med hvid baggrund og sort tekst. Store billeder, og et stort plus er hvis man gør sig umage med at skrive og ikke laver stave eller sjuske fejl. Derefter må bloggen gerne handle om andet end kun bloggeren, altså selvfølgelig er det netop det bloggen handler om, men musik, bog, mad og film indlæg holder jeg i al fald af at læse hvis der er en decideret modeblog. Jeg kan godt lide et miks af en blog så man ikke altid ved hvad bloggeren disker op med.

Dine yndlings bloggere / kendte / stilikoner: En dame der vidst ligger fint placeret i alle tre kategorier er Elin Kling. Hun har været min favorit blogger så længe jeg kan huske, og jeg har altid været inspireret af hendes måde at sætte ting sammen på og ikke kun køre sort/hvid tøj hele tiden. F.eks. kommer der en leopard clutch ind i hendes outfit, hvor man fanger sig selv i at tænke: “Selvfølgelig! Hvorfor tænkte jeg ikke på at sætte det sammen med det?” Derudover har hun mit drømmejob, nemlig sit eget magasin og samtidig en af verdens største modebloggere.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

heading to London