• ···
beats

body, practice & life

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Der har været rigtige mange spørgsmål angående mig og mit basketball. Jeg er blev spurgt om kost, træning, udstyr osv. Jeg vil besvare følgende i et lidt grænseoverskridende indlæg.

Jeg har spillet basketball i rigtig lang tid, men har haft en 3 års seriøs træning. Lige nu går jeg på Hjemly efterskole, som jeg har valgt netop pga. basketball. På Hjemly træner vi 2 timer obligatorisk hverdag, 2 gange morgentræning og 3 gange eftermiddagstræning og så har jeg 1-2 kampe per weekend. Udover det er der her på skolen rigtige gode faciliteter, hallen ligger 20 sek fra mit værelse. Jeg sørger for at frivilligt bruge så meget tid som muligt, men det afhænger af meget andet i hverdagen.

Jeg har ikke altid haft samme passion for basketball, som jeg har nu. Sporten er min ambition og jeg bliver mere og mere klar over hvilke konsekvenser det tager at opnå sine mål.

Træningsmæssigt, vil jeg gerne ind i et bedre styrketrænings program end lige pt. det er også noget jeg arbejder på. Jeg forsøger at styrketræner 3 gange om ugen. Ved styrketræning styrker jeg altid mave og ryg, ben og så arme. Det er vigtigt at træne det “modsatte” som ryg og mave, ellers er der ingen balance.

Og så er der jo det med mad. Jeg går på efterskole så der er ikke meget kontrol over hvad man indtager. Jeg træner meget, derfor ved jeg også, at jeg kan indtage mere end hvis jeg ikke dyrkede motion. For mig handler det om et afslappet forhold til mad, man kommer ingen veje med stress over hvad man spiser og om man nu spiser det rigtige konsekvent. Samfundet hjernevasker os med hvordan de rigtige idealer ser ud, men vi ved udmærket godt, at ikke er nogle der ser skind og ben, som noget sexet. Personligt går jeg selv ind for at leve livet, derfor synes jeg det er spild af tid at være utilfreds med sin krop. Gør noget ved det på den sjove måde, lad endelig være med at sulte jer selv mentalt svage.

Udstyr. Som billederne viser, er jeg stor tilhænger af lækkert sportstøj. Det udgør også omkring 50% af min garderobe. Jeg synes det er lækkert med farverigt sporstøj, det gør det lidt sjovere.

Spørg endelig for mere. Luv C.

   

4 kommentarer

 • Hvor er du bare skide lækker, og muskuløs at se på. Ville gerne have en krop lignende din.

  bymettegravesen.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inabob

  Tusinde tak Frederikke, det gør mig meget glad! Sportstoppene er købt rundt omkring i verden haha, men de er fra Nike Stores det samme er shorts fra Nike Town London 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Du har en top lækker krop! ville ønske det var mig! Elsker virkelig din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Hvor er din sporttoppe fra og hvad har du givet for dem? Det samme med nike shortsene…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

beats