• ···
zoo

noticed?

Photobucket

Ja, det er til tider besværligt at være blogger på en efterskole. Ja, det er jo tidskrævende og det er ikke fordi at en efterskole er så stilfuld at tage outfit biller etc. på. I hvertfald ikke altid. Som i måske har lagt mærke til, så har jeg ændret en masse småting på bloggen, jeg havde brug for at få ‘ryddet’ lidt op. Jeg er glad for det meget rene layout og synes det klæder bloggen lige pt. Jeg gør mit bedste for at blogge så meget som muligt, for jeg nyder det meget. Hvis i fx kigger under ‘About’ eller ‘Contact’, så vil i opdage noget nyt. Jeg håber i alle har forståelse for efterskole livet og stadig er interreseret i at læse min blog! Tusinde tak. Luv C.

   

4 kommentarer

 • Sej cap og fin blog frøken.. 🙂

  Christian

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Super nice blog!
  Det kunne være fedt hvis du gad tjekke min ud 🙂
  //wesailintoinfinity.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Nyd din efterskole fuldt ud, det slutter før du aner! Det er klart at det går ud over bloggen, men har fuld forståelse for det! Du klare det godt af en efterskole blogger, at være! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura P

  Jeg ville da gerne høre mere for dig, men jeg ved jo du nyder at være på efterskole 🙂 Synes dit nye layout er super fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

zoo