• ···
MY FIRST

PINK LEMONADE

 photo IMG_0682_zps29814299.jpg photo IMG_0678_zps8ba79272.jpg

Jeg er meget fascineret af Pink Lemonade, synes det er så fint, så fint. I dag lavede jeg hjemmelavet Pink Lemonade med lidt forskellige resultater fra research på google. Jeg synes det endte rigtig godt. Her er opskriften:

Ingredienser:
3 deciliter Tranebærsaft
2 1/2 Deciliter Citronsaft
1 1/2 Deciliter Sukker
1  Deciliter vand
1  1/2 Liter danskvand

Smelt sukkeret sammen med 1 dl vand, i en gryde. Bland i en stor skål tranebærsaften, citronsaften og sukker-siruppen, du har lavet, sammen. Køl saften ned med isterninger eller i fryser/køleskab. Tilsæt derefter danskvand indtil smagen passer. Smag dig frem til om der skal mere saft eller danskvand i. Brug tyndskåret æble, citron, appelsin eller lime til pynt sammen med isterninger og sugerør.

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY FIRST