• ···
May she never stop

West Palm Beach

 photo Desktop1_zps9bd8bbee.jpg

Endelig i Florida! Jeg er lige vågnet op i min skønne hotelseng. Alt gik galt på flyveturen herover. Det var egentligt meningen, at vi skulle have været her en dag før, men vi blev i stedet nødt til at snuppe en overnatning i Atlanta. Der skete det, at vi ikke nåede vores sidste fly pga. forsinkelser og en meget lang immigration og security check. Da vi så endelig kom, tidlig morgen, så var det bare HELT fantastisk endelig, at se min søster. Vi tilbragte dagen sammen på IHOP (Internation House of Pancakes), så var vi til massage, ude og spise frokost på Chipotle (mega lækker high street kæde), i et “lille” mall, hvor jeg allerede fik shoppet en del. Vores juleaften blev fejret på rigtig amerikansk restaurant. Der fik vi masser af nachos, boneless wings, spinach dip, texas fries og jeg kunne blive ved. Selvom min juleaften, har været MEGET anderledes. Så synes jeg stadig, at den har været fantastisk. Jeg har grædt af grin sammen med min søster og far. Det er så hyggeligt, bare at være afsted med dem. Jeg håber, at i alle sammen har nydt julen. Jeg ønsker jer i hvertfald en rigtig glædelig jul. Luv C.

Billede fra min instagram // carolinewicho

 

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

May she never stop