• ···
FOR SALE

I T E M S 2014

White JeansTrenchcoatDusty Pink
Sport
Hvide Jeans: link & link – Trenchcoat: link & link – Dusty Pink:  sweatshirtblonde bh & skoene og nederdelen fra Asos er desværre udsolgt – Sport: Sort Tee, White Mesh, Slippers, Sportsbra og Sokker.

Jeg har udvalgt nogle ting, som jeg mener er og bliver key words i år 2014. Jeg har valgt hvide jeans, fordi de er gået fra at være lidt folkeskole-kikset, til at være super stilet igen. Jeg har selv et lækkert par fra Won Hundred, se gammelt indlæg her. Jeg “styler” dem for det meste sammen med andet hvidt. White on white er nemlig et hit, i sær til sommer. Derefter synes jeg også at Trenchcoats er vigtige. De er altid lidt on and off, men nu hvor det bliver lidt varmere, så er det lækker med en flot trenchcoat. Jeg synes både at den klassiske farve er flot, men også dem i helt sort. Derudover så er farven “Dusty Pink” virkelig kommet frem. Farven ses i sær hos modehuse som Acne og så ses de en del på catwalks under modeugerne. Til sidst har jeg valgt: mix af sportstøj. Det er så underligt for mig, som jo har spillet basket hele mit liv, at mine “grimme og lange” sportssokker er blevet populære! Og så endda i stilletter? Også at mine efterskole badesandaler, pludselig er tilladt at gå i, fordi de nu er en del af moden. Jeg synes dog, at det er skønt! For jeg har altid været vild med mit sportstøj og det er faktisk også det, som jeg har mest af.

   

3 kommentarer

 • siger ja tak til alt på den nederste collage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • //P

  Kunne også godt finde på at hoppe i de hvide jeans igen, med den rette styling!

  aandanimalcity.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flotte collager. Elsker hvide jeans!
  Det kunne være jeg skulle finde trenchcoaten frem igen….jeg blev aldrig helt rigtig fan af den dengang…skulle måske gøre et forsøg.
  Lyserødt er flot, men mærkeligt nok bliver det bare ikke rigtigt brugt hos mig særlig tit. Har et par bukser, som jeg synes samler støv.
  Ja, sjov med sportstøj. hvilket er dejligt og lidt skørt, men super behageligt at have på 🙂

  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOR SALE