A L B E R T E

SIX MONTHS

 photo Skaeligrmbillede2014-03-03kl105014_zps5f33023d.pngNogle synes måske at det er lidt plat, men jeg havde altså halvårsdag med min kæreste i lørdags og det var en perfekt årsag til at spise lækker mad! Jeg fik ikke kun lækker mad på min yndlings restaurant, Oishii i Nørregade (alt det sushi, wok og andet asiatisk mad du kan spise), nej jeg var også en tur i biograf og så fik jeg den smukkeste guld ring. Jeg synes virkelig, at jeg er heldig. Har nogle af jer være på Oishii? Ellers kan jeg virkelig anbefale det, det er dog bedst at bestiller bord først! Luv C.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A L B E R T E