SIX MONTHS

WANT IT

Drømme objekter

Jeg har udvalgt nogle ting, der kræver lidt mere end bare et smut ind i byen. Disse ting er sikkert set en del steder, men jeg er stadig vild med det hele. På billedet ses Alexander Wang’s “Brenda bag” – den er virkelig perfekt til en tur i byen, ud og spise eller whatever. Derudover ses et billede af det karakteristiske sæt fra Cecilie Jørgensen, jeg synes virkelig det er skønt og ser ikke mindst behageligt ud. Jeg ønsker mig virkelig et sort og hvidt sæt. Armbåndet fra Cartier er nok ikke realistisk, medmindre jeg havde utrolig mange penge, men hvor er det bare smukt og hele idéen bag er endnu smukkere. Derudover ønsker jeg mig enormt meget et par sneakers fra Chanel, de skal dog være i lidt mere naturlige farver end dem på billedet. T-shirten er fra den skønne danske designer Astrid Andersen og kan vidst købes i butikken Storm, i københavn. Pandebåndet er fra Missoni og jeg venter egentligt bare på den dag, hvor jeg er klar til at give 800 kr. for et pandebånd. Pungen er fra Comme des Garcon og er egentligt bare lækker, det samme gælder Chanel øreringene.

Når det omhandler lidt dyrere ting, som disse, så er jeg stor fan af Trendsales.dk – Hvilke erfaringer har i med Trendsales?

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIX MONTHS