• ···
Easy Party Ready

Leather and Jeans

mehe.jpg_effected-001

Altsååå kvaliteten er ikke så god, men jeg fik endelig taget nogle billeder. That’s a first. Jeg er iført nye jeans fra Monki, som jeg bloggede om hér. Derudover har jeg en stram sort trøje fra Topshop, halskæde fra Jane Kønig og min skønne læderjakke fra Zara ( very similar), som jeg fik da jeg fyldte 17 år. God tirsdag til alle. Luv C.

 

   

3 kommentarer

 • Julie M. Kirkeby

  Super fedt outfit!
  Hvilken længde er din halskæde?

  xx
  juliekirkeby.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FANNUMBER1

  OMG JEG ELSKER DIN BLOG VIL DU MED TIL MIN FØZZDAG? 😀 😀
  HILSEN INGER PÅ 14 😀 😀 FRA RISSKOV OGSÅ 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Easy Party Ready