Tumblr webshop pls?

my new old nametag

jncekvf

Kan i huske dengang, det bare var det fedeste, at have sådan en halskæde med sit navn i? Men så blev det mere eller mindre kikset igen? Haha, jeg fik i hvertfald aldrig erhvervet mig sådan en halskæde .. før nu. Nogle af jer synes måske det er et rigtig underligt valg, men jeg blev simpelthen sådan inspireret af en pige, forleden dag, som havde sit navn i sådan en halskæde. Også blev jeg også lidt inspireret af gamle Sex & The City afsnit, hvor Carrie har en på. Jeg synes især den er cool, da den er lidt ‘ghetto-hip hop’ agtig.

Jeg har købt halskæden på smykke hjemmesiden: Chanti.dk. Chanti er et kæmpe stort smykkesite, og de har godt og vel alt at vælge i mellem. Der er et kæmpe udvalg mellem forskellige typer smykker og smykker fra mange forskellige smykkedesignere, så som Carre, Julie Sandlau, Izabel Camille, Sif Jakobs og Dyrberg Kern.

Udover navnehalskæden, valgte jeg en enkelt guldkæde til at matche navnekæden. I kan se alle halskæder her og alle navnehalskæder her. Min navne halskæde er denne model og den enkelte kæde finder i her.

Jeg super glad for min halskæde, da jeg faktisk var lidt usikker på om det ville være go eller no go? Men kvaliteten er så god, og de har 30 dages fuld returret, samt fri fragt ved køb over 500 kr.

Hvad synes i?

Sponsoreret af Chanti

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tumblr webshop pls?