Give it to me

Rose Gold & Leather

DanielWellington

Daniel Wellington Classic Sheffield Lady

Se lige mit smukke ur fra Daniel Wellington! Jeg har aldrig gået med ur før, men da jeg så det her, var jeg solgt. Jeg er vild med den mørke læderrem, den store hvide skive og den rosaguld farve. Jeg har haft det på ligesiden det kom ind af døren. I dag har jeg det på til en lang sort oversize trøje og en par sorte jeans. Det passer virkelig godt til, da det er så simpelt og smukt.

Hvis det er noget for jer, så er I så heldige, at jeg har fået mig en rabatkode til jer. Så i kan få 15% rabat ved at bruge koden: inabob

Sponsoreret indlæg

 

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give it to me