• ···
Light Blonde

Marble and metallic

ucyhcdyviknh

 

Sengetøj fra Jysk / Lampe fra Ellos / Hagedornhagen Plakat / Messing Bord (på tilbud med Downtown Offer!) / Menu Ur / Nordstjerne Marmor Krukke / Ferm Livinig lysestager / Ferm Living Puder 1 & 2 / Skærebræt / Ferm Living Salatsæt 

Her er lidt bolig inspiration. Jeg kunne enormt godt tænke mig ovenstående! I sær plakaterne fra Hagendornhagen, hvor er de bare smukke. Derudover har jeg forelsket mig i det lille fine guld bord. Det er fra mærket: “this is not a tiger”, som har få, men meget fine ting. Bordet koster normalt 999,- … MEEN lige nu kan det fåes til halvpris via Downtown. Kender i Downtown? Det er lidt ligesom “sweetdeal” og ligende. Jeg overvejer stærkt tilbuddet, det slutter om 3-4 dage.

Luv C.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Light Blonde