• ···
Tracks

my christmas wish list

xmasaffiliate: 1. Lala Berlin mulepose / 2. Stine Goya pels / 3. Kenzo sweatshirt / 4. Polaroid kamera  / 5. Bobbi Brown concealersæt / 6. FWSS hue / 7. Baum und Pfergarden bukser / 8. Acne cropped seatshirt / 9. Pico halskæde / 10. Acne dramatic moh sweater / 11. North bikini top og trusser /  12. Bobbi Brown foundation / 13. Nike sneakers / 14. Ganni trusser og top.

Så kom mine juleønsker endelig på bloggen. Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle ønske mig. Derfor tog det lidt tid, men det endte med, at jeg nu ønsker mig alt for meget. Kender i det? Og alt for meget dyrt, kender i også det? Haha .. Men jeg ønsker mig også nogle andre ting, så som: en varmepude, dun-sko og ligende, som måske ikke er det mest fashionista-agtige at have med på billedet.

Hvad ønsker i jer? Kunne godt bruge lidt mere inspiration.

Luv C.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tracks