• ···
dagens tracks

my trainers

hejSom i nok har fundet frem til, så er jeg rigtig glad for sko og det gælder selvfølgelig også mine basketball sko. Når tiden er inde, og de gamle er ved at falde fra hinanden, så benytter jeg mig stort set altid af NikeId. På Nikes hjemmeside kan man altså farvelægge et bestemt par sko, sådan at de bliver liiiige som man gerne vil have det. Det er altså for perfekt synes i ikke? Denne gang valgte jeg mine nye sko i lysegrå farver med hvide detaljer. Jeg vil helst have dem så simple som muligt. Jeg ved godt, at der måske ikke er så mange af jer, der spiller basketball, men samme koncept gælder for hverdags-sneakers bla. Airforce, Rosherun og Nike Free. I kan tjekke det ud her.

Luv C.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

dagens tracks