• ···
i wouldn't mind

juleshopping på chanti.dk

stineachanti

Jeg har lige fået fingrene i de fineste smykker fra Stina A. Smykkerne er er super enkelte og jeg glæder mig meget til, de skal pynte mine outfits til de kommende julefrokoster. Alle Stine A smykker er generelt så smukke, og jeg kan enormt godt lide hendes design. Jeg ønskede mig noget ligende i julegave, bla. andet også fra Maanesten, som også kan fåes på Chanti.dk.

Du kan også finde en masse andre smukke ringe i forgyldt sølv og øreringe på hjemmeside.

Kæden er ikke fra Stine A, men blot en af Chanti’s eget design. Der er rigtig mange typer kæder, at vælge i mellem. Du kan se deres halskæder her.

 Til sidst men ikke mindst, så er der 20 % ved brug af denne kode: CHANTI20 !
Det er jo super dejligt, nu hvor vi skal købe julegaver og jeg har hørt at de har rigtig flor indpakning, haha. Selvom du køber dine gaver i dag, så har du returret helt ind til den 10 januar 2015.

Luv C.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

i wouldn't mind