H A P P Y

I wanna go

goto

 

Først og fremmest glædelig første december, og NEEEEEJ hvor er det blevet koldt. Jeg er allerede kommet til det punkt, hvor jeg har strømpebukser inde under mine jeans. Jeg må indrømme, at jeg også har været mere eller mindre vinter-deprimeret. Nu håber jeg bare, at julen kan hjælpe lidt på det. Lige for tiden drømmer jeg om at rejse rigtig meget. Højest på min ønskeliste står ovenstående steder. Heldigvis skal jeg til Paris med L’Oréal pga. trendsetterkonkurrencen, hvilke jeg btw. virkelig glæder mig at blogge om, jeg mangler bare billederne derfra. Jeg har været i Paris 2 gange før, men jeg var meget lille. Derudover drømmer jeg meget om at besøge Istanbul og Barcelona, hvilke er realistisk nok, jeg håber i hvertfald på at komme til Barcelona med mine efterskole venner engang til sommer! California er nok lidt mere langsigtet, desværre. Grunden til jeg gerne vil til California, er fordi at jeg kun har været på østkysten, altså New York og Florida. Tokyo er også lidt speciel. Min farmor og farfar har boet mange år i Tokyo, og jeg synes virkelig det er ærgerligt, at jeg ikke har været der! Til sidst har jeg Santorini på listen. Når jeg tænker ferie der, så skal det bare være ren afslapning, sol, strand og vand. Jeg regner stærkt med, at tage til Grækenland med min kæreste til sommmer. Hvad med jer, hvad står højest på jeres rejse-ønskeliste?

Luv C.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H A P P Y