• ···
I JUST BOUGHT: ZARA WIDE SPORTSPANTS

BIGGEST WISHES IN 2015

hhehehehe

Acne sweatshirt i grå // Olympus Pen flash // Olympus Pen kamera // Solbriller fra Celine //
Porcelæn fra Royal Copenhagen // Missoni pandebånd // Alexander Wang “Brenda” taske //Air Force 97 sko //
Comme des Garcons long sleeve i hvid // Comme des Garcons pung //Missoni Bikini // Iphone 6 i guld

Jeg har samlet mine største ønsker for 2015. Jeg arbejder mest på, at købe et Olympus Pen kamera, da jeg kun har hørt godt om det. Jeg ønsker mig nemlig et mindre kamera, som er super godt samtidigt! Derudover bliver jeg snart nødt til, at købe mig en lækker pung af god kvalitet. Samt en lækker taske til at have mine ting i. Brenda tasken fra Alaxander Wang har været på ønskelisten i lang tid, så forhåbenligt er 2015 året hvor den kommer hjem til mig. Derudover vil jeg super gerne have fingrene i 97’ere, i farven sølv. De er ‘out of stock’ verden over, men måske de kan fåes via. trendsales eller måske ebay.com. .. Åh så mange ting jeg gerne vil have!

Luv C.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JUST BOUGHT: ZARA WIDE SPORTSPANTS