MINE VÆRSTE FJENDER

FILMING WITH ELNETT FINAL

elæ

SE FILMEN HER

I husker nok dette indlæg, og lidt instagram spam fra min tur i Stockholm. Der var jeg netop taget op for, at filme med L’Oréal og deres meget kendte, skønne hårspray: Elnett. Elnett er den ikoniske hårspray med legendarisk hold – stjernernes valg og hårstylisternes favorit. I de seneste 55 år har Elnett hjulpet kvinder med at skabe unikke frisurer.L’Oréal har netop lavet en Elnett Platform: AlwaysOnStyle. AlwaysOnStyle er et sted, hvor du kan lære at skabe frisurer til enhver lejlighed og ethvert behov. Her finder du inspiration, tutorials og meget mere – så du uanset anledning altid har den rette stil.

Og netop en tutorial video blev jeg brugt til. Det var super sjovt, og jeg følte mig bare lækker resten af dagen! Jeg synes hjemmesiden er fantastisk, der er vildt mange nemme idéer til hvordan håret kan styles!

Luv C.

   

2 kommentarer

 • katrine

  Har du et navn på din øjenskyggen, den er da for fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ina Bob

   Er rimlig sikker på make-up artisten brugte en concealer og en lipgloss på øjenlågene haha 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE VÆRSTE FJENDER