ON A BUDGET: Celine vs. H&M

MAKE UP GENIUS

hhhh

Har i mon hørt om L’Oréals nye app? Det er for sindssygt. I kan nok selv fornemme på reaktionerne i ovenstående video, at denne app virkelig formår at gøre noget godt. Jeg blev  første gang introduceret for Make Up Genius, da jeg var med til Attitude Stockholm i November måned. Make Up Genius er en spejlbillede af dig selv, hvor du kan påføre make-up, hvor det rent faktisk ligner du har det på. Nu er man ikke længere tvunget til, at prøve make-up på, før man ved om det er pænt eller ej. Jeg synes helt klart i skal se ovenstående video’er, da det forklarer det bedre. App’en ligger lige nu no. 1 i App store. Go get it!

Luv C.

I samarbejde med L’Oréal Paris

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON A BUDGET: Celine vs. H&M