• ···
EBAY TIP: BODYSTOCKING

Lately ..

insta

Da jeg sidder med hovedet nede i min kemi-bog, og ikke lige kan overskue en mundtlig kemi-eksamen, så er jeg blevet endnu dårligere til, at opdatere bloggis. Meeen kig med på INSTAGRAM, da jeg endelig har fået en smuk Iphone 6, og derfor ikke kan stoppe med, at tage billeder dagen lang. Så lately …

1. Har jeg købt den smukkeste kjole i Weekday, til en ret så overkommelig pris på 375kr. 2. Oplevet Distortion i København for første gang, I LIKE. 3. Har jeg selvfølgelig været forbi Lêlê Street Kitchen, da jeg nu alligevel var i KBH. 4. Været ude og danse natten lang med verdens bedste veninde. 5. Prøvet en ny Café på Nørrebro, nemlig Auto. Top lækre limonader (ingefær eller mynte) og sprøde fritter. 6. Flashet mit “nye” hår, som jeg er SÅ glad for. 7. Fået take-away fra Århus bedste vietnamesiske, nemlig Den Grønne Papaya på Nørre Allé. 8. Flashet mine nye Jordan 11 Retro Bred. 9. Gennemgået billeder fra min søsters fine fine fødselsdag, med det lækreste mad og flotte drikke.

Luv C.

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIP: BODYSTOCKING