Lately ..

NEED TO UPDATE MY JEWELLERY SELECTION

hvisk

Og det må gerne være med alle de smukke guld smykker fra hvisk.dk. (Billeder lånt fra Hvisk.com)

Jeg har en 3-4 smykker der betyder en del for mig, og det er det. Jeg mangler altså virkelig nogle smukke, enkelte smykker. Jeg har i sær udset mig disse to halskæder: moonlight, honeycomb. Derudover har jeg i den grad også brug for øreringe! Og jeg har et højt ønske, om at bruge armbånd og ringe noget mere. Da det virkelig gør ens hænder mere elegante.

Tjek mine yndlings ud her: 12, 3, 4, 5.

Luv C.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately ..