• ···
IN THE RED DRESS

ASOS x AUTUMN

asos1.High neck top   2. Belted white shirt    3.Yellow Tunic   4. Fringed Sweat   5. Pinstriped skirt   6. V neck bodysuit   7. Striped tee   8. Belted Cardigan   9. Flare Jeans    10. Woodwood pants    11. Satin dress    12. Denim Skirt

 Jeg er netop startet i skole igen idag, jeg er faktisk startet på en ny skole og i en hel ny klasse. Det skal jeg nok fortælle jer mere om. Men nu er ferien altså for alvor slut . . Det er godt nok underligt, men også lidt rart. Sæsonen skifter og ligeså gør en del af gaderoben. Her er mine efterårsønsker fra Asos atm.

Luv C.

   

3 kommentarer

 • Super fede styles du har lagt ind, har du prøvet at kigge på Vanilia.dk – der er virkelig mange fede ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej Caroline!
  Når man har fulgt med på din blog over den seneste tid, har man jo ikke kunne undgå at bemærke, at du har rejst en hel del på det sidste. Jeg har selv været både i Tyrkiet og NYC (10 dage hvert sted) denne sommer, og det har virkelig givet mig den største wanderlust at have været på to rejser indenfor kort tid. Jeg har altid elsket at rejse og har nydt det fra barnsben af.
  Jeg vil høre dig om, om du har nogle gode råd til, hvordan man kan komme til at rejse mere – især rent økonomisk, når man er gymnasieelev, som jeg selv 🙂 Måske i et indlæg for sig?

  Bedste hilsner

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ina Bob

   Hej Mille, mange tak for din kommentar! Det vil jeg helt klart gøre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IN THE RED DRESS