• ···
I'd Love To See My Man In This

H&M STUDIO AW FAVES

Ikke-navngivet-1-Gendannet

Jeg har kigget lidt på H&M’s sneak peak af deres nye AW Studio kollektion. Jeg elsker når deres Studio kollektioner rammer butikkerne, samme gælder deres collaborations. Jeg læste om kollektionen på Costume.dk. Kollektionen skulle gerne være i butikkerne engang i september. Jeg har udvalgt mine favoritter, i kan finde jeres via linket, der er billeder af alle items.

Luv C.

I’ve been looking a bit at H&M’s upcoming AW collection. I really love when their studio lines are common in stores, and their collabs too. Jeg Read about the collection at costume.dk.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'd Love To See My Man In This