• ···
TORSDAGS TONER

&OTHER STORIES ÅRHUS

0310116002_1_400000

Åhh d. 28 august nærmer sig, og det bliver en skøn lørdag med en masse tøjglade århusianer. Jeg skal da også derind og have fat i det her sæt. Det er jeg helt pjattet med. Det bliver godt for Århus, at der kommer flere butikker til. Der kommer sikkert til, at være en strøm af mennesker de første par dage. Jeg synes bl.a. &otherstories er fantastisk, fordi der mange små fine gave ting, hvis man lige står og mangler sådan noget.

Luv C.

The 28th of august is getting closer, and it’s going to be a lovely day with a lot of happy fashionistas from Århus. &Otherstories are opening in Århus, and i think it’s great. One thing i love about this store, is it’s tiny lovely things that are perfect for gifts. 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TORSDAGS TONER