• ···
A Trend I Dig

Dot Com

Screen Shot 2015-09-02 at 14.12.15My Tumblr

Efter mange år under navnet Ina Bob, tager jeg nu bloggen til andre højder. Inspireret af bloggere der har gjort ligende, har jeg valgt at kalde bloggen mit eget navn; Caroline Wich. Jeg blev i mange år kaldt Ina Bob af min storesøster og i dag bliver jeg kun kaldt Bob af min nærmeste familie. Derfor kaldte jeg bloggen Ina Bob, da jeg en del år tilbage skulle finde på en blognavn. Det har været mit meget personlige brand, men jeg vil gerne videre med bloggen, og når jeg en dag er færdig med skolen og alt mit andet stress, så kunne jeg måske godt tænke mig, at gøre min blog endnu mere professionel. Jeg er dog glad for mit tidsfordriv og ikke mindst beæret over hvor mange der følger med. Jeg nyder at have et lille kreativt online rum. Jeg har mange internationale bekendte, som gerne vil følge med i hvad jeg skriver, derfor var det naturligt, at bloggen skulle ændres til .com. Jeg skriver også mere og mere på engelsk, men jeg vil stadig holde fast i det danske, da hovedparten af mine læsere er danske. Jeg håber i vil blive ved med at være nogle skønne læsere, så lover jeg at bliver ved med, at underholde jer en del år endnu. Inabob.dk vil stadig tage jer til bloggen lidt endnu, men eller hedder hjemmesiden nu: carolinewich.com. Jeg ville være meget glad, hvis i gik ind og gav et “like” på min facebookside, så er bliver i opdateret på jeres startside når jeg udgiver et nyt indlæg.

Luv C.

After many years with Inabob.dk, I now want to take my blog up another level. Inspired by other bloggers, who has done the same, I chose to name my blog after my self; carolinewich.com. For my years my sister called me Ina Bob, and my family is still calling me Bob. Therefore, back in the days, I called my blog the same. It has been my own little personal brand, but i really want keep up my work and see where it gets me. I would like to make my blog even more professional, when the timing is right. I really love my little creative space and I’m honoured that so many people is reading my blog. I’ve also gotten a lot of international reader, and therefore my blog is now: .com. I hope you all want to stay tuned. I would appreciate if you went to my Facebook Page and liked it. Then you will be updated every time i share a new post.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Trend I Dig