• ···
Dot Com

Two

jmmm

Necklace // Shirt

Forleden dag spiste Simon og jeg på Karma Sushi, i anledningen af vi har været kærester i to år. Det er lidt vildt, for jeg synes to år er virkelig lang tid. Jeg har længe ville spise på Karma Sushi, men jeg har bare ikke fået sparet sammen til, at få det gjort. Nu havde jeg snakket om det i så lang tid, så jeg blev virkelig glad da Sim inviterede mig på Karma. Sushien på Karma er dyrere end normalt, men det smager også 100x bedre. Det var så lækkert og vi blev meget mætte. Vi fik 2 x tempura salat, 2 x laksemenu og 2x karma crunch. Sidsnævnte er den bedste slags sushi jeg nogensinde har smagt! Efterfølgende var vi i bio og se “South Paw”. Det var virkelig en oplevelse, filmen er filmet helt fantastisk og jeg er vild med skuespillerne i filmen. . Og så er der et eller andet over film med boksning, der bare fungerer. Simon og jeg plejer ikke at gå så højt op i “anniversarys”, jeg synes det er lidt underligt at fejre 11 måneders dag eller 19 måneders dag, haha, det virker altså bare lidt skørt. Jeg synes dog virkelig, det var en skøn dag, nu her hvor det var to år, og jeg blev virkelig forkælet. Simon gav mig nemlig denne langærmede Commes Des Garcon og en meget smuk halskæde fra Pico.

Luv C.

The other day Simon and I went to Karma Sushi, in the occasion of we have been together for two years now. It’s kind of crazy, because two years is a really long time. I really wanted to eat at Karma Sushi for a long time, and the other day Simon invited me out. It’s was so lovely. The sushi is more expensive than many other sushi restaurants, but the sushi there is just so much better. We got 2 x Tempura Salad, 2 x Salmon Menu’s and 2 x Karma Crunch. The last one I mentioned is the best kind of sushi I’ve ever had. Afterwards we went to the cinema and watched the movie: “South Paw”, which is really recommendable. It’s filmed in a beautiful way and the cast is amazing. Simon and I are usually not so much about celebrating anniversary, it seems weird to be celebrating like 11 months or 19 months, but this day was outstanding. I really got spoiled. Simon gave me a beautiful necklace and a Comme Des Garcon shirt. 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dot Com