• ···
Wanting: Tommy Underwear

Happy New Year !

nuytu

Ønsker alle dem jeg kender og ikke kender en fantastisk nytårsaften! Jeg håber i har nydt juleferien fuldt ud og er klar til hverdagen starter igen. . Det er jeg overhovedet ikke. Jeg ville ønske jeg havde opdateret bloggen noget mere, men efter sso-skrivning, så har jeg stort set ikke været på computeren. Og ja så har jeg haft en af de skønneste ferier længe, hvor jeg har sovet alt for længe og spist alt for godt. I aften skal jeg holde nytår hos min søster sammen med min kæreste, hendes kæreste og nogle venner. Min søster har lavet hel vild lækker mad og jeg er sikker på det nok skal blive hyggeligt. Traditionen tro skal jeg have en sort kjole på .. surprise! Jeg glæder mig, men jeg glæder mig hellere ikke for meget, for så har det med, at blive lidt af en skuffelse. Nytårsaften har det med at være lidt overvurderet, eller på den anden side har jeg haft nogle vildt sjove aftenener, hvor jeg slet ikke havde nogle forventninger.

Hvis jeg skulle nævne nogle nytårsforsæt, så skulle det nok være:

Chips-afvænning. Hvis og når jeg skal snacke så er det altid chips jeg har lyst til.. Det er ikke for godt, for det er fandme mange chips i sådan pose.

Være bedre til at planlægge, sådan jeg ikke skal modtage alle de opkald fra forskellige steder, hvor jeg har glemt at møde op.

Hvis man kan kalde det et nytårsforset? Men altså jeg glæder mig virkelig til, at vælge det college jeg skal på! Sådan jeg har den helt rigtig fornemmelse, og ikke skal gå og være nervøs for om jeg overhovedet kommer afsted.

Være bedre til at gå ned og styrketræne. Jeg kan mærke, når det er vinter så mister jeg motivationen til at skulle ud i kulden og så videre til træning.

Huske at tage vitaminpiller hver dag.

Planlægge flere rejser til steder jeg drømmer om at se.

Og så den klassiske: spare flere penge sammen!

Luv C.

Translate Post

   

2 kommentarer

  • Louise

    Hey. Ville bare lige høre dig om, hvor og hvordan du redigerer dine collager? Det ser kanon lækkert ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amy

    Hopper med på chips-afvænning!! Chips med dip er det lækreste, nogensinde. (Jeg kommer sikkert til at æde endnu flere i 16′ end i 15’…..)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wanting: Tommy Underwear