On DOKK

Future Plans (!!)

portland

I dag har været længe ventet, for først efter denne dag føler jeg, det er sikkert nok at fortælle hvad jeg skal bruge de næste par år på. Jeg har netop skrevet under på et “National Letter of Intent” – og hvad betyder det så lige?

Ja, altså har jeg, efter en meget lang process, besluttet mig for hvilket College jeg skal på efter sommer. I min beslutningsprocess har der været mange ting, der spillede ind. Først og fremmest vil jeg gerne et sted hen, hvor jeg kan spille god basketball, så vil jeg gerne studere noget som interesserer mig, og som jeg kan se mig selv bruge i fremtiden. Jeg vil også gerne bo et sted, som jeg finder attraktivt!

Og nu skal jeg altså til Portland, Oregon, hvor jeg skal studere på Portland State University og spille Basketball! Det er da lidt vildt!

Portland er omringet af mange smukke seværdigheder som parker, bjerge og strande. Selve byen er ret stor og har en europæisk stemning over sig. Der går 29,000 ca. på universitetet, som ligger inde i byen. Der skulle være et super byliv med en masse shops, caféer, restauranter etc. Jeg har selvfølgelig aldrig været der, så det er svært at sige så meget.

En fantastisk ting ved at jeg skal bo i Portland, er at min fars barndomsveninde bor 8 minutter fra min skole. Hende har jeg kendt hele livet, og hun arbejder på Nike’s hovedkontor i Portland.

Jeg skal studere Grafisk Design på PSU. De har et af de 20 bedste programmer i USA, så det er spændende! Mange universiteter har ‘kun’ de mere generelle studier som sociologi, psykologi, business etc. Men jeg ved, når jeg kommer hjem og skal læse videre, så skal det være noget kreativt.

Jeg skal selvfølgelig afsted  pga. basketball. Jeg har nemlig fået et scholarship. Jeg glæder mig så meget til at spille en masse basketball hver dag, og opleve det, at spille basketball på et højt plan i USA. Hele college-basketball oplevelsen har længe været noget, jeg gerne ville opleve. Sammen med holdet og trænerteamet kommer jeg til at rejse rundt i forskellige stater, for netop at spille mod andre college-hold.

Så d. 6 September har jeg pakket mine ting, og vendt snuden mod Portland! Jeg glæder mig så meget …

Luv C.

Ps. Hvis i har nogle spørgsmål, så må i endelige sige til!

Translate Post

 

   

14 kommentarer

 • Karina

  Det lyder super fedt! Tilykke. Hvad gør dig og din kæreste så?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Wich

   Det tager vi som det kommer, men jeg tænker vi er kærester så længe vi har lyst, også selvom det er på hver sin side af jorden:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Friis

  Lyder vildt fedt! Men hvad gør dig og Simon, når du skal være væk et helt år? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Wich

   Det tager vi som det kommer, men jeg tænker vi er kærester så længe vi har lyst, også selvom det er på hver sin side af jorden:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder spændende – dejlig følelse at have det på plads 😀 Og endnu dejligere at tage af sted 😀

  Kunen være fedt at følge med, her på bloggen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Wich

   Ja det bliver så godt! Bloggen er selvfølgelig også med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det fedt!! Portland er en fantastisk by, man kan gå rundt i den i flere timer! Og Nikes hovedkontor er også noget af en oplevelse – især deres samling af underskrevne jordans!! <3 jeg håber, du får en fantastisk tid – og glæder mig til at følge med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Wich

   Ej hvor fedt, at du har været der! Kender jeg faktisk ikke så mange, der har 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Har du skulle ansøge om et scholarship?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Wich

   Både og, altså har jeg ikke lavede sådan en scholarship ansøgning, men i det jeg ansøger om at komme på basketholdet gennem trænerene får jeg et scholarship 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv Kaupang

  Hej Caroline!
  Det virker muligvis lidt random at kommentere på dit opslag, men jeg har fulgt din blog længe! Det lidt morsomme er at jeg selv studerer i USA lige nu, nemlig på University of Oregon i Eugene, og jeg kender mange som har venner på Portland State University. Portland er en smuk by! Jeg håber du får en rigtig fed og spændende tid herovre – det har jeg i hvert fald haft indtil videre!
  Liv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie M. Kirkeby

  Åhh hvor lyder det spændende!! Jeg glæder mig helt på din vegne, haha. Og glæder mig til at følge med på sidelinjen, både her og på insta. Tænker du, at du kommer til at opretholde bloggen (selvfølgelig ikke på samme måde som nu) Hvor længe skal du være væk? Hvor skal du bo?

  oo

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Wich

   Jeg kommer helt klart til at blogge derovre fra 🙂 Jeg skal bo lige ved Campus, dorm rooms. Tæt på det som hedder Beaverton 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On DOKK