• ···
Sneaker Addition - Nike Sock Dart

On DOKK

P1011666 kopiP1011650 kopi

Bomber fra Selected Homme (similar) // Blouse from Monki (similar) // Necklace bought in Paris // Pants from H&M

Nu er nedtællingen for alvor startet, og jeg har kun 23 skoledage tilbage. Derudover er min basketball sæson afsluttet, så jeg har pludselig en del mere fritid. Jeg har “hygget” mig med lidt forskelligt her på Dokk1 i dag, og skal snart videre med min søster i fitness. Hun hjælper mig med, at blive klar til, at skulle på College. Det er et skønt sted, Dokk1, især når man bare har brug for, at få lavet noget, som fx en opgave. Jeg er virkelig glad for mine nye bukser fra H&M, jeg havde desværre ikke noget godt billede med dem på. De er meget simple, og så er stoffet bare super lækkert.

Luv C.

The final countdown is now showing 23 school days left! Also, my basketball season just ended, so all of a sudden I have a lot of free time. Today my sister and I did some studying at a place called Dokk1. It’s a gigantic building with a library, café, playing areas and cool places to sit and study.

   

1 kommentar

  • Julie

    Skal du på College? Synes jeg ikke, at have læst om før. Vil du uddybe?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneaker Addition - Nike Sock Dart