• ···
Gimme Five

My New Green Bomber

imageBomber from Asos

Eftersom vejret er blevet lidt varmere, har jeg købt mig en bomber jakke, der ikke er helt så varm som mine kærestes. Han var også begyndt at savne den lidt, så det var nok bedst jeg fik min egen. Jeg er særlig glad for farven på denne her, jeg købte på asos. Den er ikke så stor i størrelsen, hvis nogle af jer er interesseret.

Luv C.

As the temperature here in Denmark is starting to get a lot higher, I’ve decided to buy a lighter bomber jacket. I’ve been wearing my boyfriend’s jacket a lot, but I think he started to miss it, so it was about time I got my own. If your’e interested in this jacket, you must know the sizes are kind of small. 

   

6 kommentarer

 • Ceylan

  Hej Caroline. Jeg er virkelig helt vild med din bomber jakke! Men når man går ind på Asos side, ser modellens jakke meget mere skinnende ud i forhold til din. Derfor ville jeg gerne være sikker på, om jakken er ligeså skinnende som det ser ud på modellen?
  Virkelig fedt at en drenge jakke kan se så godt ud på en pige! Er helt vild med den. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Virkelig lækker jakke! Hvor er dine fine øreringe fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Den er virkelig lækker! Hvilken størrelse har du din i?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gimme Five