H&M Off Shoulder Shirt

Give Away x Caseapp

IMG_7170

Jeg er kæmpe fan af Caseapp.dk, som har et stort udvalg af Iphone Covers og Computer Skins. Ikke nok med, at der allerede er mange flotte designs at vælge i mellem, så synes jeg det fedeste af det hele er, at man kan designe helt selv på deres hjemmeside www.caseapp.dk. De gange jeg har lavet et cover derinde, har jeg brugt billeder fra tumblr.com, man kan også bruge sine egne billeder. Lavede for eksempel engang et Ipad Cover med et billede af mine søskende og jeg til min Farmor. Det er i hvertfald en super god gave idé!

I samarbejde med Caseapp.dk, har jeg fået lov til at finde en heldig vinder, der må lave sit helt eget Cover eller Skin på www.caseapp.dk! Konkurrencen foregår på min instagram – lige her. Skynd dig at være med. Jeg finder en vinder d. 30 juli.

Luv C.

For my danish readers only

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Off Shoulder Shirt