• ···
Convertible Bodystocking

Baby Pink In Lisbon

IMG_8793IMG_0055IMG_0056 IMG_0054
Top H&M (Similar)  –  Shorts American Apparel

Fem dage er allerede gået her i Portugal. Lissabon har været fantastisk! God shopping, hyggelige restauranter, smuk arkitektur og virkelig godt vejr! En ting er sikkert, her er virkelig mange flotte vægge, der tager sig enormt godt ud som selfie-baggrunde … as you might’ve noticed on my instagram! 😉

Da jeg er her med min Morfar og Bedstemor – og storesøster – går tiden bestemt ikke med at ligge på stranden og slikke sol. Jeg håber dog, at jeg når at få lidt farve, inden vi igen vender mod Danmark.

Nu sidder vi på et ny hotel, i en ny by. Vi er nemlig ankommet til Portugals anden største by, Porto, i dag. Jeg tænker, at jeg vil forsøge at få samlet sammen til en lille Lissabon-guide her på bloggis.

Luv C.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

The first five days in Lisbon are over, and we’re now in Portugal’s second largest city, Porto. Lisbon was amazing! Great shopping, cozy restaurants, beautiful architecture and perfect weather! One thing’s for sure, all the pretty walls here in Portugal make the perfect insta-backgrounds – as you might’ve noticed on my instagram.

I think I’ll try to make a little Lisbon guide later on! 

   

1 kommentar

  • Lise

    Hej smukke. Skønt tøj i dejlig by. Dejligt at være på KULtur med morfar og bedstemor, så der bliver hældt en masse viden på jer 🙂 Der er smukt – også nord for Porto med de mange små slotte, der nu er lækre små hoteller – men kør forsigtigt. Kyskys fra Sissen

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Convertible Bodystocking