• ···
Going Out In Joggers

Bikini Hunt

bikiniiiiiiii

1/ H&M     2/ Weekday   3/ Weekday   4/ H&M   5/ Weekday    6/ H&M   7/ H&M   8 / Weekday 9 / &Otherstories

Jeg har længe været fan af Weekday når det kom til badetøj, og igen i år skuffer de bestemt ikke! Jeg synes de er super “up to date” med deres valg af farver. Jeg har selv en masse bikinier fra sidste års kollektion, som jeg glæder mig til at bruge igen i år! Jeg har tilgengæld tit været skuffet over H&M’s udvalg, men ikke denne gange heldigvis. Yay! Især deres badedragter synes jeg er super flotte! Håber ihvertfald at der her er lidt hjælp til dem som står og mangler en prisvenlig, ny bikini.

_____________________________________________________________________________________________

English: I’ve “always” been a fan of Weekday when it comes to swimsuits. I have a whole bunch from last years collection which I still can’t wait to wear this summer either! This year, I really think they are doing a great job on the colorways, and I love how they even made some in velvet! Also, for once I really like H&M’s collection, especially the bathing suits! I loooooove bathing suits, but I just really want my stomach to get tanned too!

Luv C.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Going Out In Joggers