• ···
Baby Boy Blue

Diggin It: Checks

check

Sponsored links: 1/Skirt from H&M     2/Pants from Zara    3/Skirt from H&M    4/Pants from Asos.com   5/Shirt from Zara

Overraskende nok, så er jeg blevet ret så lun på tanken om at få fat i noget med tern på. Det er ikke umiddelbart noget jeg havde troet, jeg ville have smag for, men jeg synes virkelig, jeg har set nogle fine stylinger med netop dette. Om jeg kaster mig ud i at købe et par ternede bukser til at starte med, ved jeg ikke lige, men jeg har virkelig lyst til at få fat i en af de to nederdele fra H&M. Hvad er jeres holdning til denne sommer trend? Go eller no-go?

_______________________________________________________________________________________________


English:  
A little surprised about the fact that I’m starting to really like this trend with checked print. I’ve seen a lot of styles with either a skirt, pants or a shirt in this checked pattern, and I think it looks really cool. I don’t know if I would be able to rock the pants, but I for sure would really like one of the two skirts from H&M. How do y’all feel about this trend? Is it a go or a no-go?

Luv C.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby Boy Blue