• ···
Bikini Hunt

Freshman Year In The Books

img_8616482c3453-d533-429c-b20a-faf05d0bf40cfe67e3d6-ff43-45bc-9c99-30f995aae801img_86197d8ea437-5c90-4660-9f18-2320250de109 3665fc93-32f2-42d9-b2b4-ada607da0875

scroll down for english version

Det er lidt svært at forstå, at jeg nu har afsluttet mit første år på college i USA. Det er helt ubeskriveligt hvor meget der er sket på blot de 10 måneder jeg var i Portland. Det har været rigtig hårdt, både fysisk og mentalt (!), men det har også været et oplevelse, som jeg aldrig nogensinde vil være foruden. Jeg har lært så meget om mig selv, både som veninde, basketball spiller, studerende og generelt bare som menneske. Jeg er blevet udfordret i alle aspekter af mit liv, og jeg har aldrig følt mig stærkere og klogere end lige nu. Portland har bragt mig nogle af de skønneste venner, bedre end hvad jeg turde drømme om. Jeg er ikke i tvivl om, trods flere kilometers afstand, så er det mennesker jeg kommer til at have i mit liv resten af mit liv.

Da jeg sidste år sad her og skulle til at afsted, var jeg så klar til at kaste mig ud i det, og det må man sige jeg også fik gjort. Jeg føler at jeg mere eller mindre har haft JA-hatten på igennem hele forløbet, og det har både givet mig en hel masse muligheder, minder og lærerstreger. I kan læse nogle af mine forrige indlæg, hvor jeg skriver om det at bo “alene” i udlandet, og hvad det har lært mig: ‘her‘ & ‘her‘.

Nu bliver det snart tid til, at jeg skal afsted til USA endnu en gang. Efter det år jeg har haft, er der ingen tvivl om at jeg vil afsted igen. Lige nu passer mit sportslige ambitions niveau ikke med de muligheder der er i DK. Jeg er blevet ovenud forelsket i mit studie: grafisk design, og jeg er slet ikke klar til at lægge basketball på hylden. Overraskende nok, så har jeg valgt at skifte skole og det er selvfølgelig meget ‘bitter sweet’. Trods fantastiske mennesker, lækker by og god skole, fylder basketball bare rigtig rigtig meget. Vi træner jo flere gange dagligt, og har utrolig mange basketball arrangementer og når sæsonen er i gang rejser vi hele tiden. Derfor var det, og er det, aller vigtigst at der hvor jeg befinder mig, er et sted hvor jeg, på trods af op og nedture, generelt bare er rigtig glad for at spille. Det var helt vildt hårdt at sige farvel til trænere og venner osv., men jeg er alt for ung til ikke at træffe valg baseret udelukkende på mig selv og mine behov.

Jeg fik et så kaldt ‘release’ og efter en længere tænkeprocess, og en del besøg på skoler rundt omkring i USA, har jeg endeligt fundet et sted hvor jeg kan se mig selv. Jeg har valgt California Baptist i Riverside, Syd Californien, cirka 45 min fra Los Angeles og cirka en halvanden time fra San Diego.

Jeg har valgt at skifte til CBU på grund af deres enormt gode basketball program, de har flere år i træk gjort det rigtig godt og det virker som om, at der er en masse gode mennesker omkring til at hjælpe mig med at blive rigtig god. Så har det også spillet en rigtig stor rolle, at de har et helt eminent grafisk design program, hvilke er meget kendt for skoler i LA området. Derudover går der ca. 10.000 elever på skolen, så den er mindre end Portland, men stadig stor. De har et flot campus og nogle helt vilde faciliteter, og så er det jo helt vildt skønt at det ligger i syd Californien!

Skolen er en kristen skole, dvs. at der i undervisningen er nogle bestemte religiøse fag man skal vælge i mellem, og så betyder det at skolen støtter kirken osv. Personligt, ville jeg ikke beskrive mig som selv som kristen, men jeg tager det som en lærerig og spændende oplevelse.

Det har været hårdt, og jeg har været meget forvirret, men nej hvor jeg føler mig heldig at jeg overhovedet har de muligheder som jeg har! Så jeg er super spændt, og lidt meget nervøs og håber bare på det bedste!

_________________________________________________________________________________________________

English: I can’t believe I have finished my freshman year in the States already! It’s unbelievable how much has happened in the time I have been in Portland. It has been really tough both physically and mentally, but it was also the greatest experience, that I can’t imagine being without. I have learned so much about myself as a friend, as a player, as a student and in general just as a human being. I’ve been challenged in every aspect of my life, and I have never felt stronger and smarter that right now. Portland has brought me some of the most outstanding friends that I will have for the rest of my life.

When I was about to leave for school last year, I was more than ready to just throw myself out there and I really think I did. It has definitely given me a whole bunch of opportunities, memories and lessons. You can read some of my previous posts here & here, about living alone in the states and what it has taught me.

In about a month I will, once again, pack my bags and continue my life in the States. When I came home, there was no doubt that I wanted to go back to US again, because right now the options in Denmark does not fit my ambitions basketballwise. I absolutely love studying Graphic Design, and I can’t wait to go back to school again! Which leads me to: I have decided to transfer to a new university. This is of course based on the fact that I was interested in playing ball somewhere else than Portland State. Despite the fantastic time I have had and the awfully hard goodbyes I had to make.

I quickly got my release, and after a long process of overthinking and a whole lot of visits on different schools, I finally made the decision to start this fall at California Baptist University in Riverside, South California. 45 min out of LA and 90 minutes north of San Diego.

I chose CBU because of their basketball program, and because of the people around the basketball program. Then another huge factor in my decision making is the fact that CBU has a outstanding Graphic Design program, which is pretty common for schools in the LA area. CBU also has a beautiful campus and some really nice facilities!

It’s has been one of the toughest discions I ever had to make and I’m super nervous, but also really excited, and I truly just hope for the best! Wish me luck!

Luv C.

   

1 kommentar

  • Tina

    Al held og lykke! Bliv endelig ved med at opdatere; elsker at følge med! Elsker USA og nyder at høre om landet og dine oplevelser; det gør bare jeg længtes endnu mere efter at komme tilbage!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bikini Hunt