We Make A Mean Team, My Adidas And Me

Put Your Name On It x Chanti

21729837_10213949375585758_1218701116_o

sponsored links:   name chain / navnehalskæde

Der er mange materialistiske ting i denne verden, som jeg holder alt for meget af, her i blandt guld smykker. Jeg samler på smykker med personlighed, og det må man sige min nyeste halskæde har; den bærer nemlig mit navn. Nogle husker måske tilbage på folkeskolen, hvor det blevet populært med en navnehalskæde, andre tænker måske på Carrie fra ‘Sex & the City’, der har haft en halskæde på i samme stil i rigtig mange af afsnittene.

Navnehalskæden har en teenage-agtig fornemmelse over sig -og det elsker jeg. Min navnehalskæde er fra Chanti.dk, som har en hav af muligheder at vælge i mellem. Både forskellige stilarter, men også forskellige størrelser, tykkelser og materiale valg. Da jeg har et forholdsvist langt navn, valgte jeg en midre størrelse på Chanti.dk’s hjemmeside.

En anden ting jeg faldt over på Chanti.dk var disse øreringe. De er i samme stil som halskæden, og har en 90’er hip hop feel over dem. Jeg må helt sikkert skaffe mig et par, da jeg er den ultimative fan af runde øreringe. Chanti.dk har generelt det største udvalg af øreringe jeg længe har set, og jeg har selv købt et par hoops derfra i ægte guld, fordi jeg ønskede mig et par, som jeg vidste ville holde i et godt stykke tid. Så helt klar en varm anbefaling herfra!

_______________________________________________________________________________________________________

English: Newest addition to my gold chain: a name tag chain. It’s a little childish and a little old school, but I absolutely adore it and the teenage-90’s-hip-hop-vibe it has to it! I got it from a danish website called Chanti.dk

Luv C.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

We Make A Mean Team, My Adidas And Me