We Make A Mean Team, My Adidas And Me

Here We Go Again . . .

cali

Guttebois! Jeg er her stadig! Jer som følger med på instagram (@carolinewich), har nok set at jeg mere eller mindre svæver på en lyserød sky for tiden. Syd Californien er ALT for skøn, og er allerede blevet et af mine yndlings steder på hele jorden. Jeg bor 50 min syd-øst for Los Angeles, men bruger stort set hver weekend inde i byen. Der er SÅ meget at lave og så meget at se. Mine yndlings steder er helt klart Venice, West Hollywood, Fairfax District og Downtown Arts District indtil videre. Jeg skal nok komme med en helt masse tips til byens mange seværdigheder.

Det har taget lidt tid at falde på plads, da både skole og by er meget anderledes fra Portland. Der har været så meget skole arbejde, træning, møder osv. Men jeg er rigtig begejstret for mine holdkammerater, lærer, trænere, faciliteter, begivenheder og ikke mindst vejret. Her er sky-fri himmel og SÅ VARMT hver dag, men det passer mig nu egentligt rigtig, rigtig godt!

Luv C.

___________________________________________________________________________________

English: Guys! I’m still here! Those of you who follow me on my instagram page @carolinewich, might have noticed that I am loving it here in California! Southern California is too awesome, and I can already tell that its one of my favorite places in the world! I live in Riverside located about 50 min out of downtown L.A., but I spend most of my weekends in the city. LA has so much to see and do and my favorite places so far are definitely: Venice, West Hollywood, Fairfax District and Downtown Art’s District! I will promise you so write more about where to go and what to eat in LA!

Being here has been very different from living in Portland, but I’m after all used to how it works here now! I’ve been super busy with school, practice, basketball, meetings and so on, but I am beyond excited for everything. My teammates, teachers and coaches are great! … And of course the weather! Compared to Denmark and Portland!?! – I truly have no complaints about that!

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

We Make A Mean Team, My Adidas And Me