• ···
Repeat List

Books I’m Currently Reading

rstjkl

English/

Big Magic by Elizabeth Gilbert
– My cousin once bought this book when I was shopping with her. She is a very talented graphic designer. I found it on sale the other day and thought maybe it was something for me as well. Gilbert talks about personal experiences and challenges and most importantly advice for you who wants to live a creative life beyond fear. I really enjoy reading it and could definitely recommend it to anyone who is doubtful, insecure about what they wish to do, or simply anyone who is intrested in how to move past fear.

Gucci Mane by Neil Martinez
– I haven’t read this one yet, but I am so excited to start. I’m quite a fan of Gucci and went to see him at Roskilde this year and it was awesome. My sister gave me this for christmas, she has read it herself and said it was very entertaining – how can it not be, it’s about Gucci Mane!

The Sun and Her Flowers
– Rupi Kapur has changed my life. That was maybe a little dramatic, but she has for sure become one of my favorite writers. Nothing compares to her poetry. I bought her first book:“Milk & Honey” and absolutely loved it. This is her follow up and I’m stopping myself from reading it all at once, because it is so good that I don’t want it to end.

Sneakers by Corral, French & Kahn

– I bought this one, because there is no way I’m not going to like it, I mean it’s a book about sneakers. . . And it looks really cool, so hopefully I can get some new knowledge on both sneakers and graphic design.

Luv C.

_________________________________________________________________________________________

Danish/

Big Magic by Elizabeth Gilbert
– Min kusine købte engang denne bog, da vi var på ferie I New York. Hun er en fantastisk dygtig grafiske designer, så da jeg så den i boghandleren tænkte jeg at det måske var noget for mig. Gilbert deler personlig erfaringer, udfordringer, og ikke mindst gode råd tl dig der ønsker at leve et kreativt liv uden frygt. Jeg nyder meget at læse i bogen og vil bestemt anbefale den til dig der har det med at tvivle på om det du laver er godt nok. Generelt er den for enhver der er interesseret i personlig udvikling.


Gucci Mane by Neil Martinez
–  Jeg har endnu ikke læst denne, men jeg glæder mig! Lige siden jeg oplevede Gucci på Roskilde sidste år har jeg været FAN! Jeg har fået bogen i julegave af min søster som selv har læst bogen. Hun siger den er super undeholdende – how can it not be, det er Gucci Mane!


The Sun and Her Flowers
– Rupi Kapur er alting! Hun er gået hen og blevet en yndlings ret så hurtigt! Denne bog er efterfølger til: “Milk & Honey” som blev udgivet sidste år. Jeg vil klart anbefale at læse den først, den er så smuk. Jeg må stoppe mig selv fra at læse den hele på en gang, fordi jeg ikke vil have at bogen ender.


Sneakers by Corral, French & Kahn

–  Jeg købte den her simply fordi det var stensikkert at det var en bog for mig når det er om sneakers! … Og så er den mega fin, så forhåbenligt kan jeg lære noget om både sko og grafisk design!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Repeat List