Wild Sunnies Season

Pastel Yellow, Me Like

Vero Moda dress on Style Pit

Havde faktisk ikke troet at jeg skulle gå hen og blive så vildt med gul, som jeg ellers er blevet denne sommer. Det er en farve der generelt er kommet mere og mere af i butikkerne denne sommer, og der er så mange fine ting at finde også bare med gule detaljer. Jeg er selv blevet rigtig glad for især helt sart, lys gul, da det er en lidt mildere gul farve. Denne her meget enkelte kjole fra Vero Moda skal helt klart med på ferie!

Luv C.

___________________________________________________________________________________________________

English: Never really thought of yellow as one of my favorite colors, not saying it is now, but I happen to be really obsessed with the color lately. Especially this very light yellow! I think it looks lovely with white and nude and other yellow shades. This dress is so simple yet a must for my vacay!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wild Sunnies Season