Starting Over

Tip: 25% Off everything on Gina Tricot

1/Skirt     2/Blouse     3/Top     4/Dress    5/Bathing Suit    6/Shirt

Blot et lille tip, Gina Tricot har nemlig fået nogle ret så fine ting og endnu bedre er der 25% rabat at spare ved et valgfrit køb. Det ville jeg selvfølgelig dele med jer samt mine yndling items fra hjemmesiden. Jeg tror helt klart selv, jeg må have fat i noget leopard mønstret måske!

Luv C.

________________________________________________________________________________________________

 

English: Just a little tip for everyone. Gina Tricot got some really cute stuff right now and even better can you now save 25% on any item of your choice. I thought I had to share that with you along some of my favorite items from then webshop. I definitely think I need to get a hold on some leopard stuff myself!

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Starting Over