Pale Colors All Around

Chilly Tuesday

Tshirt Nike  –  Dress AsosSunnies KaiboshHoops Asos – Hair band H&M

Det var faktisk slet ikke koldt, da min gode ven tog disse billeder nede ved havnebadet. Siden jeg ikke havde postede dem, tænkte jeg at jeg lige ville flashe mine cute cute briller fra Kaibosh. Jeg har arbejdet lidt deltid i deres super fine butik nede i Klostergade i Århus, så alle mine søde Århus mennesker er mere end velkomne til at komme ned og få en hygge snak, og evt. se på nogle af byens sejeste briller!

Luv C.

__________________________________________________________________________________________________________________

Actually it wasn’t so chilly when my friend took these photos of me. But since I haven’t posted them anywhere, I wanted to show off my cute green sunnies and my new hair band. The glasses are super great quality and has, of course, UV protection etc.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pale Colors All Around